Öppet Hus

En fantastisk dag med långt fler besökare än vi förväntade!

Torsdagen den 30:e mars öppnade vi våra dörrar för kunder, leverantörer, samarbetspartners, kommun och anhöriga. Vi önskade fira att vi nu slagit samman KS Industriservice och Däldens Mekaniska och slutfört vår inflyttning i våra fina lokaler på Östra ringvägen 4 i Tidaholm. Vi hade hoppats se många besökare, men att uppslutningen skulle bli så bra hade vi bara kunnat drömma om! Under dagen, som startade med att besökare knackande på våra dörrar kl 0930 till den sista tipsrundan var genomförd kl 1800, träffade vi nära 250 personer.

För att fira lite extra hade vi riktigt fina priser till en tipsrunda med 6 frågor samt en utslagsfråga där man skulle gissa längden på ett snöre i en burk (som för övrigt var 22,50 m). Det visade sig att frågorna var svåra och det var endast en person med alla rätt bland de vuxna och hos barnen var de 19 st som hade alla rätt.

Vinnarna är:

Vuxna
1:a plats - Mari Johansson (6 rätt, snöre 6,35 m)
2:a plats - Sebastian Polep (5 rätt, 19,22 m)
3:e plats - Daniel Svensson (5 rätt, 26,3 m)

Barn
Delad 1:a plats - Elton Lindvall och Mille Lindvall
Delad 2:a plats - Olivia och Hugo K Polep

Vi ber er som ser ert namn höra av er till oss så vi kan sända er vinsten. Lamporna kommer för övrigt från Watt&Veke och är ni intresserade av att se fler fina lampor så finner ni de här.