Legotillverkning

Vi kan åta oss tillverkning av komplexa produkter i såväl små som stora serier samt uppdrag med egen produktutveckling eller legoarbeten. Vårt specialområde är skärande bearbetning i rostfritt och nickel samt de flesta andra material i små serier.

Produkter till legotillverkning

Enstyckstillverkning till större serier

Oavsett om ni behöver några få eller ett stort antal produkter så kan vi hjälpa er. Vi använder CAM-programmering (Computer Aided Manufacturing) för att styra våra CNC-maskiner och i vår egen mekaniska verkstad utför vi allt från fräsning (3-axlig CNC till 5-axlig och bäddfräs) samt CNC-svarvning till svetsning och konventionell bearbetning. Med andra ord har vi en komplett mekanisk verkstad där vi kan hantera alla slags uppdrag!

Vi har lång erfarenhet av legotillverkning av prototyper, formar, fixturer, verktyg, valsar, maskiner samt reservdelar, och vi åtar oss även att ytbehandla och förmontering av detaljer.

Vi kan ta emot alla filformat till våra datorstyrda maskiner och våra uppdrag består ofta av korta serier eller enstyckstillverkning med mer avancerade och komplexa detaljer. Många gånger ingår våra produkter i en större automationslösning.

Produkter till legotillverkning