Personal

Vår starkaste resurs är vår personal. De är handplockade för sin höga kompetens och genuina erfarenhet när det gäller planering, beredning, tillverkning och montering. Några av våra anställda är också unga personer som har börjat hos oss direkt efter avslutad branschutbildning. Vi tror att blandningen av medarbetare med lång erfarenhet och personer med ny kunskap, och ett annat sätt att tänka, ger en kreativ miljö där vi hela tiden utvecklar vårt sätt att arbeta.

Sedan starten 1964 när Roy och Kalle började tillverkning av artiklar till Alfa Laval har kompetens och fokus på detaljer varit viktigt. Vi kan idag skryta med att ha några av de skickligaste och mest erfarna medarbetarna i vår bransch och de lever vidare i Roy och Kalles anda. Vi hanterar alla typer av material och har yppersta kompetens inom rostfritt och andra tuffa material.

Det som gör oss och vår verkstad speciella är att vi har specialister inom automation och industrimontage som gör att vi som företag kan åta oss arbeten "från Ax till Limpa". Det innebär att vi tar oss an allt av tillverkning av ingående artiklar samt tillhörande montage av dessa till kompletta lösningar i vår montagehall. Ofta utförs funktionstester av hela automationslinjer i våra lokaler som vi sedan transporterar, installerar och startar upp i slutkundens fabrik.

Vi kan kalla oss en one-stop-shop för allt mellan enstyckstillverkade artiklar till leverantör av en hel fabrik.

Verkstad

Vårt team

Vi är idag nära 50 personer som jobbar i nya fina lokaler i Tidaholm. Vi är ett sammansvetsat gäng som jobbar väldigt gott tillsammans och vi har nästan obefintlig personalomsättning. När man väl kommit in hos oss har man passerat ett nålsöga och vi lägger stor vikt vid att vår personal har det bra och att de får möjlighet att utvecklas hos oss och med våra kunder.

Placeholder

Pontus Karlsson

Innemontagechef & Teknisk Säljare

pontus.karlsson@ks-daldens.se

070 - 877 95 80

Placeholder

Johan Kihlstedt

Försäljningschef

johan.kihlstedt@ks-daldens.se

070-862 46 80

Placeholder

Niclas Dahlström

Logistik & Inköpschef

niclas.dahlstrom@ks-daldens.se

073-390 77 71

Placeholder

Leif Alvemyr

Beredare

050-274 70 10

Placeholder

Christina Polep

Order & Kundservice

christina.polep@ks-daldens.se

050-274 70 60

Placeholder

Roger Gustavsson

Beredare

050-274 70 63